Influencerica je dobila 12 kila pa usporedila izgled prije i poslije: Tako sam sretna

By admin Dec12,2023

KANADSKA fitness influencerica Maddie Lymburner više ne sanja o što manjoj brojci na vagi. Smatra da je u najlakšoj fazi bila najmanje zdrava. Zato se tijekom posljednjih godina udebljala 12 kilograma, a rezultate je podijelila na Instagramu.

“Neki bi mogli reći da sam se udebljala jer mi metabolizam usporava ili starim. Ali ja sam shvatila da najmanja verzija sebe nije najbolja. Najzdravija jest”, napisala je Lymburner.

Istaknula je kako na fotografijama prije ima manjak kilograma te se sjeća da je bila ekstremno umorna, kao i da je patila od drugih zdravstvenih problema.

“Toliko sam sretna što sam pronašla ravnotežu. Puno više znam o zdravlju i blagostanju te sam spremna za dugoročan uspjeh”, poručila je, a zatim dobila hrpu komplimenata na račun svoje iskrenosti.

“Maddie, ti si ogromna inspiracija ne samo meni već i mnogim drugima. Pomažeš mi da spoznam ljepotu svoga tijela u različitim fazama”, komentirala je jedna žena.

Prošlog mjeseca Lymburner je objavila da se zbog strogih dijeta osjećala iznimno loše.

“Bila sam užasno stroga prema hrani. Naporno sam trenirala, ali osjećala sam se loše”, poručila je tada.

Odlučila je dati prioritet zdravlju i počela se pravilno hraniti. Iako si je dala prostora za opuštanje, novi režim donosi joj rezultate koje je željela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *